Vind dé beste dakdekker in jouw regio

Vergelijk offertes voordat je beslist en bespaar tot 40%!

Start verhuisoffertes

Veilig & vertrouwd sinds 2001 Gratis 150.000 gebruikt

Stap 1. Jouw opdracht aanmelden

Vul jouw postcode in en beantwoord een paar eenvoudige vragen. We verzamelen op die manier alle informatie die we van je nodig hebben. Dat duurt maximaal één minuut.

Wij sturen jouw aanvraag door naar een selectie van onze 600+ aangesloten gecertificeerde bedrijven. Daaruit selecteren we vijf bedrijven bij je in de buurt met een scherp aanbod.

Stap 2. Vergelijk de beste klusbedrijven

Jij ontvangt tot 5 gratis offertes van ervaren en gecertificeerde bedrijven. In de offerte lees je precies wat het bedrijf voor je zal doen en wat de kosten daarvan zijn.

Bovendien voegen we reviews voor je toe, als extra informatie. Dankzij de meerdere offertes bespaar je eenvoudig tot 40% op de kosten: dat is nog eens vrolijk klussen.

Stap 3. Kies de beste deal met Moving.nl

Kies het bedrijf waar jij het beste gevoel bij hebt, of waar de prijs het best past bij jouw wensen. We maken het jou makkelijk en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt.

Movedeal.com doet voor jou het werk. Wij matchen het juiste bedrijf aan jouw aanvraag en regelen het contact. Zo weet je zeker dat de juiste mensen voor je klaarstaan.